Σχετικά με εμάς

Chic Essence Beauty Stores

Απόλυτη εξειδίκευση στο άρωμα

H Chic Essence δημιουργήθηκε από τον Σωτήρη Τσιαλόπουλο με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των αρωμάτων και της ομορφιάς, με σκοπό την ανάπτυξη καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα τα οποία προσφέρουν υψηλής ποιότητας αρώματα και καλλυντικά σε πολύ προσιτές τιμές.

Εδραιώθηκε στην αγορά συνδέοντας το όνομα της με την εξειδίκευση στο άρωμα και τα καλλυντικά προϊόντα. Παρακολουθώντας την αγορά και τις ανάγκες του καταναλωτή εντάσει συνεχώς νέα προϊόντα στα καταστήματά της.

Με πάθος και επιμονή στην τελειότητα δημιουργούμε γυναικεία και ανδρικά αρώματα εμπνευσμένα από τα brands επωνύμων οίκων, με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες για μεγαλύτερη πιστότητα και συγκέντρωση αρωματικών ελαίων, ώστε να εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια. Οι πρώτες ύλες και τα αιθέρια έλαια προέρχονται από τα μεγαλύτερα Γαλλικά εργοστάσια τα οποία προμηθεύουν και τους επώνυμους παγκόσμιους οίκους.

Σχεδιάσαμε επίσης ένα ιδιαίτερο και κομψό μπουκάλι το οποίο ολοκληρώνει την εικόνα των αρωμάτων μας.

Η γκάμα των προϊόντων της Chic Essence συμπληρώνεται με after shave για τον άνδρα, αρωματισμένες κρέμες σώματος και κρέμες προσώπου που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Ολα τα προϊόντα παρασκευάζονται σύμφωνα με τις οδηγίες και τα στάνταρ της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας .

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε αρωματικά προϊόντα πολυτελείας που θα ευωδιάσουν την καθημερινότητά σας, θα ανακαλέσουν μνήμες και θα καλύψουν και τις πιο εκλεπτυσμένες σας επιθυμίες!

Καλές Αγορές!

 

Chic Essence

Marketing Team